Alkuperän lähteillä - Kaarnavillan toimittajat tutuiksi

 

Haluaisitko tietää mistä Kaarnavillan tuotteet oikeasti tulevat? Uudessa blogisarjassa esittelemme lahjakkaita ihmisiä upeiden tuotteiden takana. Luvassa on siis mielenkiintoisia tarinoita kotimaisen käsityötuotannon maailmasta! Ensimmäisen osassa puheenvuoron saa Helykorun toimittaja Heini.

Helykoru- kotimaisten korujen helmi

Helykoru banneri

Moikka! Täällä kirjoittelee Heini Helykorulta! Olen luonnosta inspiroituva, yrittäjähenkinen käsityöihminen. Ja siinäpä tulikin lueteltua syyt, miksi Helykoru syntyi eräänä marraskuisena iltana vuonna 2022. Olin pitkään haaveillut omasta käsityöalan yrityksestä ja nyt tuli aika ryhtyä tuumasta toimeen.
Helykoru on uusi korubrändi, jonka valikoimaan kuuluu hienoista materiaaleista käsin Ylöjärvellä valmistetut korut. Käytän koruissa mm. lasikristallia, sterlinghopeaa, makeanvedenhelmiä ym. kauniita ja laadukkaita raaka-aineita. Metalliksi valitsin hopean siksi, että pidän jalometalleista. Ne harvemmin aiheuttavat allergiaa tai ärsytysoireita ja ovat muutenkin ylellisen näköisiä ja kestäviä materiaaleja. Laatu ja kotimaisuus on Helykorun toiminnan kulmakiviä ja suurin osa käyttämistämme materiaaleista tilataan suoraan kotimaisilta toimittajilta. 
Helykoru Terttu-korvakorut
Kaarnavillan ja Helykorun yhteistyö alkoi maaliskuussa 2023. Olen kiitollinen ja otettu, että Helykorun ensimmäinen jälleenmyyjä on juuri Kaarnavilla. Molemmilla yrityksillä on samankaltaiset arvot ja missio saada kotimaiselle käsityölle sen ansaitsema näkyvyys ja arvostus. 
Helykorun tuotteet valmistan kotonani Ylöjärven Viljakkalassa. Työpisteeni saattaa olla jonkun mielestä pyörremyrskyn jäljiltä, mutta koen että kaikki tavarat ovat juuri kätevästi käden ulottuvilla, sievässä kasassa 🤭 Inspiraatiota ja ideoita koruihin haen luonnossa retkeilemällä. Metsässä mieli lepää ja ajatukset kirkastuvat. 
Helykoru kristallikoru
Valmistan korut käsin huolella ja testaan valmiit korut, että ne kestävät arkista käyttöä helposti. Jos jostain syystä koru sattuisi hajoamaan, voi minuun ottaa yhteyttä. Korjaan ilman muuta korun, jos se vain on mahdollista. 
Parasta tässä työssä on korujen suunnittelu ja tyytyväiset asiakkaat! Ilman asiakkaita en voisi työllistää itseäni ja toteuttaa unelmaani luovasta yrittäjyydestä 🖤
Kiitos myös Kaarnavillalle erinomaisesta kotimaisten tuotteiden verkkokaupasta. 
Helykoru Heini

Kenestä toimittajasta kuulemme seuraavaksi?


Kenen tarinan haluaisit kuulla seuraavaksi? Kommentoi alle ja ota blogi seurantaan!

Takaisin blogiin