Usein kysyttyä / FAQ

Usein kysytyt kysymykset Kaarnavillasta

 

Täältä löydät vastaukset verkkokaupan yleisimpiin kysymyksiin.

 1. Mitä maksutapoja teillä on käytössä? 
  Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n maksuportaalin kautta. Valittavanasi on kaikki yleisimmät maksutavat, kuten MobilePay, Visa, MasterCard, Visa Electron, kotimaisten pankkien verkkopankkimaksut, sekä OP Lasku, OP Tililuotto ja Walley.

 2. Kuinka kauan menee, että tilaukseni on lähetetty?
  Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja käsittelyaika on n. 2-3 päivää, jonka jälkeen tilaus lähetetään. Poikkeuksista tiedotetaan erikseen verkkokaupan etusivulla.

 3.  Mitä toimitustapoja on tarjolla?
  Voit valita toimituksen Postipakettina tai noutona Turun myymälästä. Lähetämme kaikki tilaukset Posti Group Oyj:n kautta. Toimituskulut ovat maksimissaan 6,90 euroa. Nouto Turun myymälästä on ilmainen. 

 4.  Miten tuotteet pakataan?
  Välitämme ympäristöstä ja haluamme tehdä verkkokauppana oman osuutemme ympäristön kuormituksen minimoimiseksi. Tämän vuoksi käytämme pakkaamiseen kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja. Huolehdimme ympäristön ohella siitä, että asiakkaat saavat tilauksensa huolellisesti ja kauniisti pakattuna.


  Vaikka materiaalina käytetään ympäristöystävällisiä vaihtoehtoina, paketit ovat silti kauniita. 

 5.  Saanko kaikki tilaamani tuotteet yhdessä paketissa?
  Kyllä, kaikki tuotteet lähetetään samassa paketissa Turun varastolta.

 6.  Voinko peruuttaa tekemäni tilauksen?
  Kyllä. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen jota ei ole vielä lähetetty, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info@kaarnavilla.fi.

 7.  Voinko palauttaa tilaamani tuotteen?
  Kyllä voit. Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissaan ja myyntikuntoisia. Palautus tapahtuu toimituskulujen kustannuksella (6,90 e). Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, ole yhteydessä meihin sähköpostilla  (info@kaarnavilla.fi)

 8. Miten pääsisin mukaan Kaarnavillan tuotetoimittajaksi?
  Lue tarkemmat tiedot Kaarnavillan toimittajaksi ryhtymisestä täältä. Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä Kaarnavillan perheeseen!


Jäikö sinulle kysyttävää? Jätä meille viesti ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Yhteydenottolomake