Suomessa valmistetuilla yrityslahjoilla erotut eduksesi

Kaipaako yrityksesi tai organisaatiosi laadukkaita asiakaslahjoja tai kiitoslahjoja henkilökunnalle? Anna meidän auttaa. 

Kaarnavillan yrityslahjojen jokainen tuote valmistetaan Suomessa

Tiesitkö, että Kaarnavillan valikoimissa ei ole yhtään tuotetta, jota ei olisi suunnittelun lisäksi myös valmistettu Suomessa? Tämä onkin etu myös sinulle lahjan hankkijana - antamasi lahja on takuuvarmasti Suomessa tuotettu. 

Kaarnavillan perheeseen kuuluu tällä hetkellä lähes sata suomalaista yrittäjää tuotteineen. Näin ollen Kaarnavillan yrityslahjoiksi pystytään kustomoimaan täysin asiakkaan toiveiden mukainen paketti - niin budjetin kuin sisällönkin suhteen. 

Teemme halutessasi kaiken puolestasi

Meille Kaarnavillassa mieleenpainuva asiakaskokemus on tärkeä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaidenkin osalta. Me haluamme auttaa asiakasta juuri niin paljon kuin asiakas apua tarvitsee - voimme halutessasi suunnitella, valmistaa ja postittaa yrityslahjasi puolestasi. Tai voimme tehdä vain jonkun näistä vaiheista eli toimia täysin toiveidesi mukaan. 

Kiitos lahja läheiselle

 

Miten Kaarnavillan yrityslahjapalvelu toimii?

Kaarnavillan yrityslahjojen hankinta voi olla sinulle yksittäinen, kuukausittainen tai vuosittainen palvelu - maksat vaan lahjoista, joita tilaat sekä niiden toimituksesta. Suunnittelupalvelu on maksutonta.

Miten siis yrityslahjojen tilaaminen onnistuu? Nappaa vinkit seuraavista stepeistä:

  1. Pohdi asiakasryhmää/henkilökuntaa, joille lahjat ovat menossa: Kuvaile muutamalla virkkeellä, millainen lahjansaaja olisi kyseessä.
  2. Mieti budjettisi. Osoita tarkka budjetti / lahja tai anna hintahaitari, jonka sisällä lahjan tulisi olla.
  3. Pohdi, miten haluat yrityksesi näkyvän lahjassa - haluatko lahjaan logoanne tai jotain muuta tunnistetta.
  4. Mieti, mitä työvaiheita toivot ulkoistettavan ja mitä haluat tehdä itse (esim. postitus, paketointi jne.)
  5. Kirjaa ylös muut mahdolliset toiveesi, kuten toimitusaikataulu. 

Kun nämä asiat on pohdittuna, voit olla yhteydessä meihin päin alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse info(a)kaarnavilla.fi . Kun saamme yhteydenottosi, ryhdymme hommiin. Olemme sinuun yhteydessä sinulle sopivien lahjapakettiehdotusten sekä tarjouksen kera. Voit pyytää tässä vaiheessa vielä muutoksia tai hyväksyä suoraan tarjouksen. Tämän jälkeen me hoidamme oman osuutemme!

Erotu eduksesi ja valitse Kaarnavillan yrityslahjat. Tuet suomalaista tuotantoa, yrittäjyyttä ja toimit vastuullisena sekä esimerkillisenä toimijana. 

 

 Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Yhteydenottolomake