Tee vaikutus kotimaisilla yrityslahjoilla

 

Tämänkertaisen kirjoituksen aiheena on, miksi yrityslahjojen suhteen kannattaa suosia kotimaista tuotantoa. Seuraavaksi listaamme neljä hyvää syytä siihen, miksi sinunkin kannattaa hankkia yrityslahjat kotimaisilta tuottajilta.

 

  1. Työllisyys. Kotimaisen tuotannon suosiminen auttaa tukemaan paikallisia työpaikkoja ja työllisyyttä. Korkea työllisyys on kaikkien etu, koska se vahvistaa kansantaloutta ja taloudellista vakautta ja tämä taas turvaa sinunkin yrityksesi toimintamahdollisuuksia.

 

  1. Talouskasvu. Edelliseen kohtaan liittyen, kotimaisten tuotteiden suosiminen edistää Suomen talouskasvua ja tukee kotimaisten yritysten kasvu- ja menestymismahdollisuuksia

 

  1. Ympäristövastuullisuus. Kotimaiset tuotteet aiheuttavat yleisesti ottaen vähemmän ympäristövaikutuksia lyhyempien kuljetusmatkojen vuoksi. Vastuullinen yritys ottaa ympäristövaikutukset huomioon kaikessa toiminnassaan, myös yrityslahjojen kohdalla.

 

  1. Laatu ja turvallisuus. Kotimaisten tuotteiden on läpäistävä tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit ja ongelmatilanteissa apua on lähempänä ja sitä on helpompi saada suomeksi. Yrityslahjat edustavat yritystä, joten ne kannattaa valita huolella laadukkaista tuotteista.

 

Kotimaisten tuotteiden ja palveluiden tukeminen ei siis ole yksinkertainen kulutusvalinta, vaan sillä on kauaskantoisia vaikutuksia koko ympäröivään yhteiskuntaan. Vastuullisuus on myös tärkeä osa yrityksen imagoa.

Kaarnavillan valikoimasta löydät yli sadan kotimaisen yrittäjän tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti budjettiisi ja tarpeisiisi sopivat yrityslahjat. Autamme tarvittaessa kaikessa aina alkaen lahjan suunnittelusta sen lähetykseen asti- Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@kaarnavilla.fi, niin ratkaisemme kaikki lahjapulmasi.

Takaisin blogiin