Kaarnavilla avaa myymälän Turun Kupittaalle

Kaarnavillan täyttäessä puoli vuotta, ajatus omasta kivijalkamyymälästä kirkastui. Halusimme avata myymälän sellaiseen paikkaan omassa kotikaupungissamme Turussa, jossa vastaavaa lahjatavaroihin ja arjen esineisiin keskittynyt puotia ei vielä olisi.

Unelmista totta

Siitä on jotakuinkin 23 vuotta, kun Päivi piti omassa kodissaan pientä kauppaa, jossa myi käsintehtyjä postikortteja ja käsikoruja sukulaisille. Kyllä oli kiire, kun sukulaiset tuli kylään ja kauppa ei ollutkaan vielä pystyssä. 

Silloin ei olisi pikku-Päivi kyllä uskonut, että 23 vuotta myöhemmin hän avaa kumppaninsa kanssa ihan oikean myymälän. 

1800-luvun kivijalka

Löysimme meille täydellisen myymälätilan idyllisestä 1800-luvulla valmistuneesta talosta Turun Kupittaalta. Myymälämme sijaitsee osoitteessa Itäinen pitkäkatu 3A, 20500 Turku.

Lokakuun ajan remontoimme tilaa meille sopivaksi. Koska kierrätys on meille tärkeää, etsimme kaikki Kaarnavillan myymälän somisteet ja huonekalut käytettyinä ympäri Varsinais-Suomea. Yhtä nojatuolia lukuunottamatta tässä onnistuimme, joten tervetuloa myös ihastelemaan kierrätyshenkistä sisustusta!

Auki viikoittain joustavin aukioloin

Kaarnavillan myymälän aukioloajat vaihtelevat viikoittain. Löydät ajankohtaiset aukioloajat verkkosivuiltamme ja somesta.

Olemme myös joustavia aukiolojen suhteen - olethan siis yhteydessä meihin, mikäli haluaisit vierailla myymälässämme aukioloaikojen ulkopuolella. 

Tervetuloa moikkaamaan meitä yrittäjiä ja ihastelemaan upeita suomalaisia tuotteita!

 

Rakkaudella Päivi ja Jesse, Kaarnavilla

Takaisin blogiin