Kestävää ja ajatonta designia nahasta - Tutustu TR Leather Designin tarinaan

Nahka on materiaalina kestävä, monipuolinen ja ajaton. Mutta miten yksi suomalainen brändi on onnistunut kääntämään tämän perinteikkään materiaalin moderniksi muotokieleksi? Tervetuloa tutustumaan TR Leather Designin tarinaan.TR Leather Design on nahkatuotteisiin erikoistunut brändi, jonka ytimessä sykkii intohimo laadukkaisiin, yksilöllisiin ja ekologisiin nahkatuotteisiin. Brändi on yksi Kaarnavillan arvostetuista toimittajista, mikä kertoo jo paljon sen laadusta ja luotettavuudesta.

Tiina ja Riku, TR Leather Designin perustajat ja luovat voimat, ovat sitoutuneet suunnittelemaan ja valmistamaan tuotteita, jotka kestävät aikaa niin käytännössä kuin tyylissäkin. Heidän taustansa käsityöyrittäjinä ja rakkaus perinteiseen käsityöhön näkyy jokaisessa luomuksessa.

Tiinan ja Rikun matka käsityöyrittäjäksi

Tiinan matka käsityöyrittäjäksi alkoi jo vuonna 2009, kun hän perusti Verhoomo Eleganten. Nahkatyöt tulivat tutuiksi verhoilutöiden ohella, ja vuonna 2016 Tiina päätti erottaa nahkatyöt omaksi brändikseen, TR Leather Designiksi. Tiinan luova sielu ja rakkaus luontoon näkyvät vahvasti brändin tuotteissa, jotka ammentavat inspiraatiotaan suomalaisesta maisemasta ja perinteistä.

Rikun tarina käsityöyrittäjäksi oli hieman erilainen. Hän astui Tiinan rinnalle Verhoomo Elegantessa ja myöhemmin myös TR Leather Designissä. Kokeneena keittiömestarina hän toi mukanaan käsityötaidon ja intohimon luoviin projekteihin, mikä onkin osoittautunut korvaamattomaksi voimavaraksi brändille.

Kiertotalouden jalan jäljillä

TR Leather Designin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Helsingissä. Laatu tarkistetaan jokaisen tuotteen kohdalla ja koska nahka on aina uniikkia, myös jokainen tuote on uniikki yksilönsä.

Nahan käyttäminen materiaalina edistää myös kiertotaloutta, sillä se on ruokateollisuuden sivutuote. TR Leather Design haluaa kannustaa ihmisiä tutustumaan nahkan maailmaan ja arvostamaan sen elävyyttä ja tarinaa – niin oman elämänsä osana kuin nahkatuotteiden muodossa.

Kun valitset nahkatuotteen TR Leather Designiltä, tiedät valitsevasi paitsi laadukkaan ja kestävän tuotteen, myös tarinan, joka jatkuu sinun käytössäsi. Astu siis rohkeasti nahkan maailmaan ja anna tarinan jatkua!

Tr Leatherin tuotteisiin Kaarnavillassa pääset tutustumaan tästä

 

Kenen toimittajan matkasta haluaisit kuulla seuraavaksi? Vinkkaa meille!

Takaisin blogiin