PAWilla villapallot – ekologiset lelut koirille

Haluatko koirallesi lelun, jossa ei ole yhtään mikromuovia?


PAWilla villapallot kasvattavat suosiotaan, eikä ihme! Ne ovat 100 % suomenlampaan villasta valmistettuja ja tarjoavat erinomaisen leikkikokemuksen koiralle. Koirat pitävät villasta materiaalina, joten koirasi valikoi helposti tämä lelun muiden joukosta.

Yksi PAWilla lelujen suurimmista eduista on niiden kestävyys. Villa on tiukasti huovutettu, siitä ei lähde paloja irti. Kestävyydestä onkin tullut paljon positiivista palautetta.

Toisin kuin monet muoviset lelut, näistä ei irtoa yhtään haitallista mikromuovia, koska niissä ei ole muuta kuin lampaan villaa. Ne ovat turvallisia koirallesi ja ympäristölle.

Rakenne täydellinen sisäleikeille

PAWilla villapallon rakenne tekee siitä täydellisen sisäleikkeihin, pallosta ei lähde ääntä sitä heiteltäessä, eikä siitä jää jälkiä lattiaan tai muihinkaan pintoihin.

Villassa on luonnostaan antibakteerisia ominaisuuksia, joten se ei kerää likaa tai hajuja itseensä, pitkänkään ajan kuluessa. Asiakaspalautteen mukaan, pallo ei haise hänellä edes vuoden käytön jälkeen!

Kaarnavillassa Villapalloja on kahta eri kokoa, PAWilla midi ja maxi. Valitsehan riittävän suuren lelupallon koirallesi, välttääksesi vaaratilanteet.

Pomppaa suoraan tuotteeseen tästä. 

Takaisin blogiin