Kalligrafia Kaarel - modernia kalligrafiaa

Kalligrafia Kaarel on paperituotteiden toteuttaja, jonka töiden keskiössä on käsintehty moderni kalligrafia. Yritys toteuttaa pääosin häiden paperituotteita asiakkaiden toiveiden mukaan. Nyt uusi aluevaltaus eli jälleenmyyntiin suunniteltu korttimallisto avaa jokaiselle mahdollisuuden välittää iloa ja lämpöä kauniiden korttien avulla läheisilleen.

Vuonna 2020 perustetun yrityksen nimi 'Kaarel' kuvaa turkulaisittain lausuttuna tekstauksen sidonnan kaarevaa muotoa. Turkulaisuus on iso osa yritystä, sillä tuotteet suunnitellaan Turun kupeessa Liedossa ja painetaan paikallisessa painotalossa arvostaen suomalaista työtä. Näiden korttien kaikki tekstit ja kuvitukset on luotu käsin hiusterällä ja irtomusteella. Mukaan tuleva vahasinetti on myöskin käsityönä valmistettu, jonka vuoksi jokainen sinetti on uniikki. Sinetin voi kiinnittää halutessaan kirjekuoreen, suoraan korttiin tai lahjaan.

” Tervetuloa osaksi maailmaani, joka on käsinkirjoitettuja sanoja, kuppi kahvia, lempeitä tunteita, aitoa innostusta ja mustetahroja paperilla. Laitan aina palan sieluani musteen mukana. Toivottavasti tunnet sen näiden korttien kautta. 
- Kalligrafisi Tiia "