Kotimaista laatua lemmikillesi Kaarnavillasta!

 

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja nyt meillä on ilo ilmoittaa, että Kaarnavillan valikoima laajenee koskemaan myös lemmikkejä! Kyllä, luit oikein- nyt voit hemmotella karvaista kaveriasi kotimaisilla, laadukkailla käsityötuotteilla.

Kuten sinä, myös lemmikkisi ansaitsee vain parasta ja siksi olemme valikoineet mukaan vain Kaarnavillan arvot täyttäviä, eli laadukkaita, kotimaisia ja hyvännäköisiä tuotteita.

Haluatko kuulla lisää?

Levollista unta lemmikillesi

BestBuddyn Pilvilinna- pörröpeti tarjoaa makoisan lepohetken lemmikillesi. Suomessa valmistettu peti on suunniteltu huolellisesti lemmikin turvallisuuden tunnetta maksimoivilla yksityiskohdilla ja likaantumista ennaltaehkäisevillä ominaisuuksilla. Joka kodin sisutukseen istuva, tyylikäs pörröpeti on saatavilla monessa koossa ja värissä. 

Bestbuddy lemmikin peti x Kaarnavilla

Turvalliset ja aktivoivat lelut 

Leikillä on suuri merkitys lemmikin hyvinvointiin ja on tärkeää, että lelut ovat sekä aktivoivia, että turvallisia käyttää.

VILLAge PAWilla on suomenlampaan villasta valmistettu kestävä ja äänetön koiranlelu. Villapallo tarjoaa koirallesi turvallisen, mikromuovittoman leikkihetken sillä välin, kun sinä keskityt etäpalaveriin. Pehmeä, mutta samalla jämäkkä pallo ei vahingoita kodin pintoja, eikä siitä irtoa väriä.

 Woolcare koiran pallo x Kaarnavilla

Picla Designin Vainu-aktivointilelu haastaa aisteja ja tarjoaa koirallesi hauskaa ajanvietettä myös sen yksin ollessa.  Korimainen lelu toimii nuuskumaton tapaan ja se on valmistettu huolellisesti käsityönä.

koiran nuuskukori /nuuskulelu

Picla Design Vallu-vetolelu taas on yhteisten leikkihetkien ykkönen ja se käy myös hyvin koiran treenileluksi.  

Vallu-vetolelu koiralle

Eri lajeilla on eri tarpeet, emmekä ole unohtaneet kodin pikku tiikereitä. Piclan Ralle-raapimisalusta säästää kotisi pinnat terävien kynsien tuhoavalta voimalta. Puuvillaisen alustanvoi asettaa esim. sohvan tai nojatuolin käsinojalle. 

Ralle-raapimisalusta kissalle

Piclan Mustekala-aktivointilelu hauskuuttaa sekä sinua että kissaasi ja tuo lemmikillesi saalistamisen huumaa. Narun pituus on säädettävissä, kunhan vaan kieputat sitä kepin ympäri tai vapaaksi. 

kissanlelu mustekala suomessa tehty

Muista ottaa lenkille mukaan Piclan Kamu-muovipussitasku, joka on suunniteltu varta vasten kakkapussien säilyttämiseen. Hauskasti puruluun muotoisessa muovipussitaskussa on karabiinilukko, jonka avulla sen voi kiinnittää kätevästi hihnaan.

 Ikuista lemmikkisi muotokuva haluamallasi tavalla

Voit kaunistaa kotiasi tai vaikka työhuoneen pöytää taiteella, jonka päätähtenä on lemmikkisi. Voit valita tyylikkään yhden viivan muotokuvan, hienon kaiverretun taulun tai säväyttää puulle painetulla kuvalla. Taulut ovat upea lisä sisustukseen ja kaunis tapa säilyttää muistoja.  

 

Puuttuuko Kaarnavillan valikoimasta mielestäsi jotakin? Laitathan meille palautetta, kuulemme mielellämme toiveistasi! 

Takaisin blogiin