Osaavissa käsissä puu taipuu moneksi – Tarina Olen loistavan takana

 

Vuonna 2019 perustettu Olen loistava on käsityön ja luovuuden ilmentymä. Yrityksen perustaja Johannes lähti rohkeasti seuraamaan intohimoaan käsillä tekemiseen ja päätyi luomaan yrityksen, joka keskittyy huolella valmistettuihin puisiin tuotteisiin. Johanneksen tarina on inspiroiva osoitus siitä, miten itseoppineena voi saavuttaa suuria asioita, eikä taitoja tarvitse aina hankkia perinteisten koulutuspolkujen kautta. 

 

Yrittäjän tarina 

Johannes on monin tavoin poikkeuksellinen yrittäjä. Hänen taustansa on täysin toiselta alalta, mutta rakkaus käsityöhön vei voiton. Aluksi puuntyöstö oli vain harrastus, mutta pian siitä kasvoi intohimo, joka johti kokonaisen yrityksen perustamiseen. Itseoppinut Johannes kartuttaa taitojaan ja kokemustaan jatkuvasti, ja tämä näkyy tuotteiden laadussa ja innovatiivisuudessa. 

 

Tuotteiden monimuotoisuus

Olen loistava valmistaa monipuolisesti erilaisia puisia tuotteita omalla verstaalla Helsingin Alppilassa, jossa toimii samalla yrityksen oma kivijalkaliike. Valikoimaan kuuluvat muun muassa korvakorut, asusteet ja kodin sisustustuotteet. Lisäksi yrityksen erikoisuuksiin kuuluvat puiset laukut ja valaisimet, jotka ovat herättäneet paljon kiinnostusta ja myös ihmettelyä. 

Tuotteiden ainutlaatuisuus nousee niiden tarkasta viimeistelystä ja korkeasta laadusta. Jokainen tuote on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu, ja lopputuloksena on jotain, joka erottuu edukseen markkinoilla. Täysi kotimaisuus ja korkea laatu ovat yrityksen vahvoja valtteja – asiakas voi luottaa aina siihen, että tuotteet on valmistettu vastuullisesti ja rakkaudella. 

Ekologinen kestävyys on yksi Olen loistavan ydinarvoista. Uusiutuvista luonnonmateriaaleista valmistetut, aikaa kestävät tuotteet ovat parempi valinta niin oman hyvinvoinnin, kuin ympäristönkin kannalta.  

 

 

Loistavaa asiakaspalvelua

Hyvä asiakaspalvelu on Olen loistavan peruskiviä. Yritys on saanut lukuisia positiivisia palautteita, joissa kiitellään paitsi tuotteiden laatua myös Johanneksen henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua. Tämä asiakaslähtöisyys on ollut suuri tekijä yrityksen kasvussa ja hyvässä maineessa. 

 

 Katse tulevaisuuteen 

Tulevaisuudessa Olen loistava suunnittelee laajentavansa valikoimaansa erityisesti laukkujen ja valaisinten osalta. Johannes visioi jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tuotteita, jotka tuovat iloa ja kauneutta asiakkaiden arkeen. Laajentuminen tuo mukanaan uusia haasteita, mutta myös mahdollisuuksia luoda jotain uutta ja jännittävää. 

 

Olen loistava rusetti ja kalvosinnapit tummanruskea x Kaarnavilla

 

Olen loistava on hyvä esimerkki siitä, miten omistautuminen ja rakkaus käsillä tekemiseen voivat johtaa menestykseen. Johannes on onnistunut luomaan yrityksen, joka ei ainoastaan tarjoa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, vaan myös inspiroi asiakkaitaan arvostamaan kotimaista käsityötä ja laatua.  Pysy kuulolla ja seuraa, miten tämä pieni mutta vaikuttava yritys jatkaa kasvuaan ja kehitystään. 

Katso Olen loistavan tuotteet Kaarnavillassa täältä

 

 

Takaisin blogiin