WorkshopRoom – Luovuuden koti Kaarnavillassa

Kaarnavillan myymälän yhteydessä sijaitseva WorkshopRoom on uusi, innostava tila, joka tarjoaa niin kaikille avoimia kuin yksityisiä luovan alan workshoppeja.

WorkshopRoomin tarkoituksena on antaa osallistujille mahdollisuus toteuttaa omaa luovuuttaan erilaisten materiaalien ja tekniikoiden parissa – ja samalla nauttia yhdessä tekemisestä inspiroivassa ympäristössä.

Monipuolisia Workshoppeja kaikille

WorkshopRoomissa järjestettävät työpajat ovat monipuolisia ja suunniteltu tarjoamaan elämyksiä kaikentasoisille kävijöille, olitpa sitten aloitteleva askartelija tai jo kokeneempi käsityöläinen. Pääasiassa workshopit ovat Kaarnavillan yhteistyökumppaniyrittäjien vetämiä, mikä takaa monimuotoisen ohjelman, jossa yhdistyy yrittäjien omat taidot ja intohimo.

Kaikille avoimet workshopit pyritään järjestämään säännöllisesti, joten myymälässä vierailijat voivat helposti löytää itselleen sopivan työpajan. Avoimissa workshopeissa voit oppia uusia taitoja, kokeilla eri materiaaleja ja tekniikoita sekä tavata samanhenkisiä ihmisiä.

Yksityisiä tilaisuuksia luovuuden ympärillä

WorkshopRoom ei ole vain avoimien työpajojen koti, vaan tila soveltuu erinomaisesti myös yksityisiin tilaisuuksiin. Jos sinulla on mielessäsi oma työpaja ryhmällesi, kuten ystäville, työporukalle tai perheelle, WorkshopRoom tarjoaa tilan ja mahdollisuuden tehdä siitä juuri teidän näköisenne.

Järjestämme tilassa esimerkiksi:

  • Pikkujouluja
  • Syntymäpäiviä
  • TYKY- ja TYHY-päiviä
  • Polttareita
  • Babyshowereita

Kaikki nämä tapahtumat saavat oman erityisen sävynsä, kun ne järjestetään luovan tekemisen ympärille. Työpajat ovat loistava tapa vahvistaa yhteisöllisyyttä ja tuoda iloa yhdessä tekemisen kautta.

Helposti varattavissa

Kiinnostuitko? WorkshopRoom on helposti varattavissa omaa yksityistä tilaisuutta varten. Voit olla rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on toiveita tietynlaisen teeman tai materiaalin suhteen – räätälöimme tapahtuman toiveidesi mukaan. Luovuudessa ei ole rajoja, joten voimme yhdessä suunnitella juuri sinulle ja ryhmällesi sopivan elämyksen.

Olipa kyseessä pieni ystäväporukka tai suurempi työyhteisö, WorkshopRoom tarjoaa inspiroivan ja rentouttavan ympäristön, jossa luovuus ja yhdessä tekeminen yhdistyvät.

Tervetuloa WorkshopRoomiin!

Kaarnavillan myymälän yhteyteen rakennettu WorkshopRoom on paikka, jossa luovuus kukoistaa ja yhteiset hetket saavat aivan uuden merkityksen.

Tervetuloa mukaan toteuttamaan itseäsi ja nauttimaan luovasta tekemisestä hyvässä seurassa!

Back to blog